Het Team

Bent u benieuwd wie we zijn? Lees hier meer over het Grip en Gezondheid team.

Astrid Schop (Projectleider)

Met hart voor Rotterdam zet ik me graag in voor de gezondheid van haar bewoners. Daarmee wens ik bij te dragen aan het welzijn en de gezondheidsachterstand van deze prachtige stad. Ik geloof dat de aanpak van Grip en Gezondheid Rotterdammers gaat helpen in het maken van de gezonde keuze.

Sara Shagiwal (PhD student)​

Ik vind het belangrijk om de meerwaarde van Grip en Gezondheid te aantonen. Ook vind ik het geweldig om mensen te kunnen helpen en dat kan ik met Grip en Gezondheid door mensen een zetje in de rug te geven om gezonder en zelfstandig te leven.

Jelena Kollman (Onderzoeksassistent)​

Ik help met de opzet en uitvoering van Grip en Gezondheid. Grip en Gezondheid trok me aan omdat het mensen leert hoe ze met de stress van het dagelijkse leven om kunnen gaan, en hoe ze deze stress weer in iets positiefs om kunnen zetten.

Wil Vrencken (Trainer)​

Bij Grip en Gezondheid kan iedereen aan de slag met zijn eigen actie. Minder stress', of anders omgaan met geld of minder roken. Wat je ook kiest...als je met je eigen actie begint, komen de andere doelen ook dichterbij. Ze versterken elkaar. Dat is een hoopvol idee als je meedoet met Grip en Gezondheid.

Iris Bergwerff (Trainer)​

Ik werk graag met Grip en Gezondheid omdat ik geloof dat alles met elkaar te maken heeft: je gedachten, je gevoelens en je gedrag. Daarom geloof ik dat het echt helpt om gezonder en gelukkiger te zijn.